Zondag 17 Juli 2022 Kralooseheide marathon

De Kralooseheide is onderdeel van het Dwingelderveld. De marathon die hier wordt uitgezet gaat voornamelijk over fietspaden, verhard en semi verhard, en een zeer lastige lange zandweg. Langs de heide en z’n vele vennetjes. Tevens is er uitzicht op de grote radiotelescoop die aan de rand van het bos staat. De route is ruim 8,4 km en zal dus 5 maal afgelegd moeten worden om de marathon afstand vol te maken. Wil je liever minder kilometers lopen, dan ben je uiteraard ook van harte welkom!

Starttijd: 9:00  Met een limiet van 6 uur.
Startplek: in de buurt van de parkeerplaats aan het einde van de Kraloërweg.
Locatie in Google maps klik hier.
Einde van de Kraloërweg, Eursinge (in de buurt van Pesse)
Aanrij route’s onder aan deze pagina.

Verzorging dient een ieder zelf te regelen, we komen steeds weer terug over/langs de parkeerplaats.

Kosten: We vragen een kleine bijdrage van 2 euro, deze graag ter plekke gepast te voldoen.

Maximaal 20 deelnemers.

Aanmelden voor deze marathon vanaf 1 juni 20:00 middels onderstaand inschrijf formulier.

Inschrijven niet meer mogelijk, het zit vol! Ook de reservelijst.

Inschrijf formulier

Deelnemerslijst

Route vanuit noordelijk richting van Pesse: Neem op de A28 afslag 28. Neem de 3e afslag op de rotonde en vervolgens onder de snelweg door. Neem de 2e afslag op de volgende rotonde. Dan aan het einde van de weg (is maar een klein stukkie) linksaf. Vervolgens de eerste weg weer linksaf wederom onder de snelweg door en sla direct hierna de eerste weg rechtsaf. Vervolgens de 2e weg weer rechts, je bent nu op de Kraloërweg. Na 1,5 km houd de weg op en arriveer je op de parkeerplaats.

Route vanuit zuidelijke richting van Pesse: Neem op de A28 afslag 28. Neem de eerste afslag op de rotonde. Dan aan het einde van de weg (is maar een klein stukkie) linksaf. Vervolgens de eerste weg linksaf de onder de snelweg door en sla direct hierna de eerste weg rechtsaf. Vervolgens de 2e weg weer rechts, je bent nu op de Kraloërweg. Na 1,5 km houd de weg op en arriveer je op de parkeerplaats.

Route vanaf westelijke richting (N375- vanuit Meppel) rij tot Pesse neem op de rotonde voor en na de snelweg (A28) bij beide de 2e afslag. Dan aan het einde van de weg (is maar een klein stukkie) linksaf. Vervolgens de eerste weg linksaf weer onder de snelweg door en sla direct hierna de eerste weg rechtsaf. Vervolgens de 2e weg weer rechts, je bent nu op de Kraloërweg. Na 1,5 km houd de weg op en arriveer je op de parkeerplaats.