Zondag 10 december 2023 Terhorsterzand marathon -Terhorst

Deze marathon wordt gelopen in het mooie natuurgebied bij Terhorst, net iets ten zuiden van Beilen. De route zal gaan over deels fietspad, een stukje openbare weg, en een gedeelte onverhard door de bossen en het heideveld, langs de mooie vennetjes en de aanwezige recreatieplas.  De ronde voor deze marathon is net iets meer dan 6 kilometer en zal dus 7 maal afgelegd dienen te worden om tot de marathon afstand te komen. Wil je liever niet zo veel kilometers lopen dan ben je uiteraard ook van harte welkom!

Starttijd: 9.00 uur met een limiet van 6 uur.
Max 20 deelnemers.
De start is nabij de parkeerplaats, zie onder.

De route wordt niet gepijlt, er wordt gelopen op GPX.
De gpx file is te downloaden via Afstandmeten.nl de link hiervan zal meegestuurd worden in de bevestigingsmail van je inschrijving.
Een gps horloge is dus een pre, of je zult met een andere deelnemer mee moeten lopen.
(klik hier voor een handleiding gpx)

Verzorging dient een ieder zelf te regelen, we komen steeds weer terug over de parkeer- /verzorgingsplaats.

Kosten: We vragen we een kleine bijdrage van 2,50 euro, deze dient na inschrijving voldaan te worden middels het betaalverzoek die je ontvangt in de bevestigings mail van je inschrijving. Er vind géén restitutie plaats in geval van afmelding. Je inschrijving, en plaatsing op de deelnemerslijst, is pas definitief na voltooiing van de betaling.

Inschrijving vanaf zondag 19 november 19:00 middels onderstaande link.

Inschrijf formulier Helaas niet meer mogelijk we zitten vol. Je bent van harte welkom op een volgende Mdlopers marathon mist je dan uiteraard wel optijd inschrijft! Mailen of appen heeft geen zin er kan niet meer bij!

Deelnemers (zie bij Kosten:)

Parkeerplaats locatie in Google Maps

Het natuurgebied bij Terhorst wordt doorkruist in een aantal lange afstands lopen/wandelroutes. Zo zul je bordjes en andere herkenningspunten tegen komen van het Drenthe pad, Jacobs pad, Westerborkpad en de Zuiderkluft route.