Zaterdag 30 April 2022 Gijsselterkoelen Marathon

Deze marathon wordt gehouden in en rond de bossen van Echten vlakbij Hoogeveen. Vanaf parkeerplaats Bovenveen lopen we door de bossen tussen Echten, Gijsselte en Ruinen over fiets- en schelpenpaden- over het Mr Cramerpad en weer terug via het Woldenpad. Langs prachtige vennetjes genaamd de Gijselterkoelen. De marathon zal starten met een klein aanloop rondje en vervolgens lopen we vier ronden van ruim 10 km. Wil je minder rondes lopen dan ben je uiteraard ook van harte welkom.

De start is om 09:00. De tijdslimiet is 6 uur

Verzorging dient een ieder zelf te regelen, we komen steeds weer terug over de parkeerplaats.

Kosten: we vragen een kleine bijdrage van 2 euro, deze graag ter plekke gepast te voldoen.

Inschrijven kan middels onderstaand formulier vanaf Maandag 11 april 19:00. (Dagje later dan eerst gepland, sorry)

Inschrijf formulier

Deelnemers

Locatie in Google Maps

Aanrijroutes: Vanuit Groningen/Assen neem op de A28 afslag 28 richting Ruinen/Meppel – N375 neem na een kilometer of 6 de 3e afslag op de rotonde . Na ongeveer 3 km is de parkeerplaats (Bovenveen) aan de linkerkant. LET OP! Niet bij de eerste blauwe P inrijden maar 500 meter verder!

Vanuit Emmen of Meppel neem op de A28 afslag Zuidwolde Echten (dit is afslag 26 vanuit Emmen, en afslag 25 vanuit Meppel). Vervolgens Echten/ Ruinen aanhouden. Na het dorpje Echten het spoor over rechtdoor. Na ongeveer 3 km is de parkeerplaats (Bovenveen) aan de rechterkant.