12 Rienk Scholtemeijer 2:58:35 31.000 17
17 Daniel Groen 2:59:00 24.750 1
18 Linda Brouwer 1:28:00 12.000 4
Scrol in de tabel naar links voor meer info
(zie je iets verkeerds, mail dit dan even)

Een landschapsloop over lichtglooiend terrein zo werd het ervaren de marathon van vandaag. Met eerst een korte aanloop ronde, en vervolgens via het bruggetje naar de kleine ronde door het esdorp Steenbergen. Langs de velden naar het bos en weer terug via het bruggetje, over de stuw, naar de grotere ronde. Eerst langs  het water en vervolgens over graspaden langs de maisvelden naar het esdorp Ten Arlo en weer terug over het fiestpad naar de start. Beide rondes werden 7 maal afgelegd. Al met al hadden de marathon lopers ongeveer 110 hoogtemeter verschil.
Een zwaar parcours over veel verschillende ondergronden. En dat het zwaar was blijkt wel uit de uitslag, velen vonden het naar enkele rondes wel genoeg, of kwam het omdat een aantal de dag er voor al de nodige kilometers gelopen hadden…
Thorsten kon het beste uit de voeten op dit parcours en won op zijn debuut bij de Mdlopers en liep ook nog even 350e!! marathon. Johan W werd vandaag knap 2e en als 3e en 1e dame kwam Mey, ook op haar debuut bij Mdlopers, over de finish. Gefeliciteerd allemaal, maar dat geld natuurlijk voor iedere loper voor z’n eigen prestatie!
Iedereen bedankt voor jullie deelname, en tot ziens op een volgende Mdlopers marathon!