19 Sandra Medendorp 2:07:00 21.000 9
20 Marc van der Valk 3:02:09 21.000 11
Scrol in de tabel naar links voor meer info
Zie je iets verkeerds, meld dit dan even. bvd

Voor de meeste lopers is dit de 1e marathon van het jaar. Behalve voor Bennie de Vries, hij liep alweer zijn 7e marathon van dit nieuwe jaar. En op 31 december vorig jaar liep hij zijn 700e! Mooi dat hij er vandaag weer bij was.
Net als iedereen natuurlijk, Roel en ik waarderen dit zeer.
Het parcours was dit jaar aangepast. Bij de vorige 2 edities waren de rondes ongeveer 4 km kilometer en deze keer waren ze 7 kilometer per ronde en voornamelijk onverhard.
Om klokslag 9:00 uur werd er gestart. In het begin liep iedereen nog redelijk samen. Na enige kilometers zat er al veel ruimte tussen de lopers door de verschillende snelheden van iedereen. In het begin was het oppassen geblazen doordat het nog wat glad was, maar gaandeweg de ochtend werd het beter en kwam zelf het zonnetje nog door.
Na 3 rondes werd ik ingehaald door de koplopers. Mooi om te zien hoe vloeiend sommige lopers lopen. Nico liep een jaar geleden zijn 100e marathon bij de MD-lopers. Geen idee hoeveel hij er nu al heeft gelopen maar het zijn er vast al veel meer. Op de eerste plaats eindigde Martin bij de mannen, en Tamara bij de vrouwen. We hebben mooie tijden neer gezet op dit pittige parcours.
Bedankt dat jullie er allemaal weer waren en misschien zien we elkaar volgende week bij de bosmarathon van AAC 61 of 11 februari bij de Vamberg marathon. De inschrijving hiervoor is open en de zit ook al vol.