Zondag 18 Augustus 2019 Bovenveen Marathon

!!!!!!!! VOL VOL VOL VOL VOL HELAAS INSCHRIJVEN NIET MEER MOGELIJK!!!!!!

Aanvang 09:00

Vanaf parkeerplaats Bovenveen door de bossen tussen Echten en Ruinen over fiets- en schelpenpaden. Deze marathon bestaat uit 1 kleine ronde van iets meer dan 2 km en 4 x dezelfde ronde van bijna 10 km, met een aanloopstukje komen we aan de 42195 meter! Er zal een uitslag opgemaakt en geregistreerd worden. De tijdslimiet is 6 uur voor de 100MC ranglijst. Kleinschalige marathon, maximaal 15 deelnemers. Kosten deze eerste keer zijn 0 euro!

!!!!!!!!!!!!! Verzorging dient een ieder zelf te regelen, we komen steeds weer terug over de parkeerplaats. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Inschrijven… Helaas het kan niet meer we zitten VOL

Deelnemers Bovenveenmarathon

Kaart en aanrijroute:

Aanrijroutes: Vanuit Groningen/Assen neem op de A28 afslag 28 richting Ruinen/Meppel – N375 neem na een kilometer of 6 de 3e afslag op de rotonde . Na ongeveer 3 km is de parkeerplaats aan de linkerkant. LET OP! Niet bij de eerste blauwe P inrijden maar 500 meter verder!

Vanuit Emmen of Meppel neem op de A28 afslag Zuidwolde Echten, Vervolgens Echten/ Ruinen aanhouden. Na het dorpje Echten het spoor over rechtdoor. Na ongeveer 3 km is de parkeerplaats aan de rechterkant