Zaterdag 21 December 2019 1e Baggelhuizerplas marathon.

Vol Vol Vol…de limiet is bereikt inschrijven is helaas niet meer mogelijk. We zien je graag op de Oude Max marathon in Exloo.

De marathon bestaat uit 10 rondes van ongeveer 4,2. km. De ronde loopt rondom de Baggelhuizerplas met een klein pendelstukje naar de parkeerplaats.

Start op die parkeerplaats: aan de Zoom in Assen. 

Aanrijroute:  Vanuit Groningen – neem afslag 33 (Assen-West) – aan het eind van de afrit kruizing oversteken richting hotel van der Valk daar niet de parkeerplaats op maar met de bocht mee tot het einde van deze weg. Vanuit Hoogeveen: neem afslag 33 (Assen-West) en ga aan het eind linksaf – onder de snelweg door – bij de stoplichten weer linksaf. Dit is de Zoom, vervolgens met de bocht mee tot het einde van deze doodlopendee weg. 

Starttijd: 9:00  De limiet is 6 uur.

Verzorging dient een ieder zelf te regelen, we komen steeds weer terug over de parkeerplaats

Aanmelden voor deze marathon vanaf 11 November 18:00 middels onderstaande link. Maximaal 15 deelnemers. VOL = VOL.

Inschrijfformulier Sorry inschrijven niet meer mogelijk de limiet is bereikt

 

Kosten: We vragen een kleine bijdrage van 2 euro, deze graag ter plekke gepast te voldoen.

Deelnemerslijst

We hopen je te zien op 21 december 2019

 

Informatie over de Baggelhuizerplas:

De recreatieplas Baggelhuizen ligt aan de westkant van Assen en beschikt over maar liefst 125 ha! De plas heeft een groot strand, speeleiland en vlonder in het water met glijbaan en kabelbaan. Het water is zo’n 2,5m diep. Op het terrein vind je ook een kiosk, toiletten, een douche en sportvelden (volleybalveld en voetbalveld). Nabij de badzone is een speciale BBQ-/picknickplaats. Het is er netjes onderhouden en er is voldoende parkeergelegenheid.

Omgeving:

De Baggelhuizerplas is vernoemd naar de woonwijk van Assen waar het naast ligt: Baggelhuizen. De plas zelf ligt in een groot recreatiegebied waar je ook prachtig kunt fietsen of wandelen. In de omgeving zijn verschillende accommodaties te vinden en de hoofdstad van Drenthe: Assen, is vlakbij.

Vamberg